Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Zdravím Vás s plnou podporou pane Okamuro a přeji Vám, ať se Vám podaří nastoupený směr dotáhnout dokonce. I já jsem přesvědčen, že tato cesta je jedině správná. Otázkou je, zda znáte cestu, jak odstavit od moci kmotry, kmotříčky, lobisty a celou tu garnituru, která naši zemi přivedla na pokraj krachu. Pokud víte jak na to, tak věřte, že devadesát procent obyčejných občanů stojí za Vámi a v rozhodné chvíli Vás podpoří. Jen pozor na smečku rozvracečů, kteří jsou už teď připravení Vaši iniciativu zmařit, tak jak se jim to povedlo vloni s Holešovskou výzvou a ostatními občanskými iniciativami.

12 1
možnosti
RK

Kdyby znal Okamura cestu jak odstaví od moci kmotry, kmotříčky, lobisty aj., tak si založí politickou stranu a bude usilovat o řízení, nebo alespoň spoluřízení této země. On zatím kandiduje pouze na místa sice hezky placená, ale naprosto zbytečná.

7 15
možnosti
DM

"...díky beztrestným podvodníkům s předraženými hrnci a lichvářům přišli nejprve o

majetek, o bydlení a dnes bloudí třeba jako bezdomovci po našich

ulicích". Ehm, za bezdomovectví mohou prodejci předražených hrnců?  To mi připomíná jiný Tomiův hlod, který také pasuje do té "budoucí prezidentské" rétoriky, která se tak hezky čte a poslouchá - "Platné rozsudky, které jsou ale prokazatelně nespravedlivé, jsou z pohledu zákona neplatné." R^

2 6
možnosti
JV

Podobný projev provázený činy ve stejném duchu bych ráda někdy slyšela od českého prezidenta.

6 1
možnosti
RK

A ty činy by jak měly vypadat? Prezident Českou republiku rozhodně neřídí. To dělá vláda s posvěcením PS. Jestliže chce někdo něco měnit, musí jinam. Z hradu toho moc nezmění. Respektive vůbec nic.

1 5
možnosti
PH

Moc vám fandíme pane!

7 2
možnosti

Tomio Okamuro, bez zbytečných slov, karma!

Řešit teď detaily není třeba.

Správný směr, který má duši a rozum!R^R^R^!!!!!!

10 1
možnosti
RK

Od příznivce KSČM ho to jistě velmi potěší. Naštěstí podobných kandidátů máte víc, takže z nich nikdo nemá šanci:-)

2 8
možnosti
Foto

K čemu bude bude "změna politického systému" když se nepodaří změnit hodnotovou stupnici každého z nás?

Kvalita našich prezidentských kandidátů vypovídá o kvalitě společnosti víc, než je nám milé.

Dobré politiky a dobrý politický systém budeme mít, až dokáže být většina národa spokojená doma ve svých rodinách, ve své práci.

Teprve potom, budeme schopni poznat a zvolit politiky, kteří budou prohlubovat naši prosperitu. Těším se, že se nám to co nejdříve povede.

4 6
možnosti
Foto

pane Rýznar musím  jen souhlasit,ovšem nemůžeme pouze čekat ,za tu dobu nezbude tady nic a nebude o co v dobrém "bojovat " Já pevně věřím ,že pan Okmura je a bude dobrý politik, není poznamenaný komunistickými manýry a po pravdě je my s těch ostatních kandidátu nejbližší,život mně naučil ,že "cizí"člověk Vám pomůže víc a to co říká myslí úpřímněji než toho koho "znáte"[>-]R^

6 3
možnosti
VS

Pane Hruby, pro nedostatek casu si poslechnu projev pana prezidenta az zitra, ale presto a ted nevim jestli napsat s Vami souhlasim a nebo nesouhlasim. Pan prezident Klaus je v politice 22 let . Pan Okamura urcite mene. Takze abych se konecne dostal k jadru - projev pripraveny tymem poradcu ( nezlehcuji protoze si pana prezidenta vazim) bude asi vyznivat trochu jinak nez projev ktery je psany ( jak verim) srdcem a porozumenim.

3 2
možnosti
Foto

Přesně tak, pane Skalicky... A ani se na ten novoroční projev nekoukejte... Nestojí to za ten čas, bohužel ;-( Na panu Klausovi jde hodně vidět, že to dělá pouze z toho důvodu, protože je to od něj očekáváno a zda-li se s těmi slovy ztotožňuje? O některých věcech dosti pochybuji :-/ Takže za mě - ztráta času, bohužel :-(

1 0
možnosti
MT

Opět další plky od největšího populisty v republice. A stádo mu to baští s velkou chutí.Pan Okamura nikdy nikde neodpověděl přímo na otázku, pokud ty své řeči myslí vážně, proč tedy nezaloží politickou stranu a nekandiduje  s ní do parlamentu? V senátu nemůže jako jedinec nic. A jako prezident ve státě, kde má prezident pravomoc pouze něco podepsat a někam jet, bez jakékoliv výkonné moci, toho udělá ještě méně. 

Ale kecat umí skvěle, to je fakt. Kam se na něj hrabou projevy komunistů z 50 let.

5 9
možnosti
Foto

Pane Tribuček najděte si na facebooku vše o panu Okamurovi ,najdete tam i odpovědi na vaše otázky je třeba vědět víc kdo ch hledá kdo né tak jen uráží ,ale i sám sebe,svojí neinformovanostíRv

6 3
možnosti
VH

Všem diskutérům:

   Poslechněte si ještě jednou (nebo lépe: pečlivě přečtěte) projev prezidenta Klause.  Pokud nepochopíte rozdíl mezi perfektně analyzujícím politikem a populistou, není vám pomoci (nám s vašim hlasováním /v důležitějších, než prezidentských volbách/ asi také ne).

   PS: Jsem ledasčím, ale rozhodně ani náhodou ne členem Klausova fanklubu.

10 5
možnosti
Foto

Projev prezidenta pana Klause mě velice zklamal...

1 0
možnosti
MP

Prosím o dovysvětlení:

Lucie Mráziková je Okamurova nová milenka nebo jen tisková mluvčí? Popřípadě čekatelka na postel?V

1 10
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Pane Pátý, neznamená, že když mám stejné názory jako pan Okamura, že s ním musím spát ;-D;-D;-D Mám přítele (tedy doufám, že je to můj přítel), kterého miluji nade vše a který mě bere takovou, jaká jsem, i když to v mém případě není zrovna jednoduché... Nebuďte paranoidní, to nic dobrého nepřinese, znám to, to mi věřte ;-)

7 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/