Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

Jestli jsem to dobre pochopil - vyrok pana Okamury: Pláčeme nad důchody, ale nic neděláme proto, aby tu vyrostla silná generace, která bude tyto důchody vytvářet.

- Drzim duchodcum vsechny palce, aby se  dozili te silne generace :-)

2 0
možnosti
Foto

Okamůra je naivní trouba. Plácá prostoduché nesmysly, které se místy blíží Cibulkovi, místy Vandasovi, místy Grebeníčkovi. Ovšem ostatním naivním troubům se to líbí: "Pan Okamůra nosí kravatu, jezdí v drahém voze, chodil s celebritou Ornelou, a přitom mluví tak jako my, obyčejní lidé bez maturity - mámo, toho toho budeme volit!" ;-D

19 15
možnosti
Foto

Závidíte panu Okamurovi, pane Buriánku, kam se svou pracovitostí, inteligencí a pílí dopracoval? Kdybyste na sobě také zapracoval, mohl byste být tam, kde je nyní pan Okamura... Ono všechno jde, když člověk chce ;-)

5 7
možnosti
FP

Pane Okamuro, neznam ve svem okoli jedineho cloveka, ktereho by nedelalo stastnym minimalne jedno cislo - vysoky zustatek na jeho uctu. Diky Bohu nezijeme v komunismu, jak si Vy sam nesmirne a zceleho rozkvetajiciho srdce prejete, ikdyz Vam osobne bych to z celeho sveho cerneho a uvadleho srdce pral, protoze komunismus je distribuce chudoby mezi veskery lid, ale kazdy ma to, co si sam zaslouzi a kolik si druhy jeho prace ceni, coz je naprosto v poradku. Budte tak laskav, prestante brecet nad svou neschopnosti splnit veskere podminky prezidentske kandidatury, ktere byly jasne dany pred Vasim neuspesnym pokusem, nesnazte se menit pravidla hry ex post ve svuj prospech a v podstate na ukor tech, kteri podminky splnili.

Dokud jste se nenacpal do politiky, tak jsem si Vas vazil, jako schopneho podnikatele, nicmene ted je mi z Vas na zvraceni. Vase populisticke a naprosto prazdne zvasty, nerealne sliby, politicky impotentni nazory, zastavani se, podpora a paktovani se s vrahy a zlodeji (kazdy komunista souhlasi s ideologii, kterou tato strana predstavuje, tato ideologie nikdy nic jineho, nez zlodejiny a vrazdy neprinesla a ano, v me rodine komuniste vrazdili, zavirali a vyhaneli ze zeme), z Vas v mych ocich udelali slizskeho, vseho schopneho gaunera, ktery si naprosto v nicem nezada s nejvetsimi smejdy, ktere uz ted v politice mame. Kritizujete amnestii a pritom se schazite s temi, kteri i dnes vehementne prosazuji znarodnovani, tridni boj a z toho jednoznacne plynouci perzekuce tech, kteri s tim nesouhlasi. Sam plivete do tvari slusnych lidi, tech, kteri bojovali za svobodu v teto zemi a tech, kteri dnes poctive pracuji a delaji vse proto, aby se oni a jejich deti meli dobre.

V duchu japonskych tradic, ke kterym se hlasite, byste mel prijmout porazku a spachat seppuku. To by byl Vas nejvetsi prinos pro tuto zemi, jako politika.

18 16
možnosti
Foto

Pane Prouzo, které poctivé lidi myslíte? Múžete uvést příklad? Pan Okamura se snaží o to, aby zde nevládli tuneláři, zlodějové a další, kteří rozkradli tento stát... Myslíte, že tomu tak není? Jestli si myslíte že se o toto pan Okamura nesnaží, můžete uvést důvod? Děkuji Vám za odpověď, pane Prouzo :-)

9 11
možnosti
RK

A jéje. Okamůra neuspěl. To zas sejde mezi plebs a sepíše článek. Třeba si i najde čas na odpovědi.

7 16
možnosti
RK

A už zase prskátemínusáři. Jen tak dál, musí to ven:-)

4 5
možnosti
VM

Upřímně. Mám radost, kolik lidí má hrůzu a dělá pod sebe jenom z toho, že někdo vyřkl názor, že by se mělo přestat krást, že by se měl přiznávat majetek nad určitou hranici, že by měli mít všichni státní zaměstnanci, jakožto správci veřejných prostředků a placení z veřejných prostředků hmotnou odpovědnost, že by koryto v politice nebylo definitíva, ale politik by byl odvolatelný, že by hloupé zákony mohlo zrušit referendum. Prostě že by se lidi měli zase začít chovat normálně. A soudě podle reakcí šlápl Okamura hodně lidem na kuří oko. A je to tak správně. Je víc takových, víc takových hnutí jako je HzPD a ostatní prosazující zase normální chování, normální společnost.

14 3
možnosti
MP

Já z toho nemám hrůzu, spíš srandu.

Dovedete si představit odvolatelnost politiků v praxi? Jak by to probíhalo? Kolik hlasů by mělo stačit na odvolání politika? Kdo by to inicioval, nebo by se hlasovalo vždycky první pondělí v měsíci, kdo se nám líbí a kdo ne?V

7 4
možnosti
MP

Děkuji za odpovědi, mám ještě jeden doplňující dotaz, spíš pro pobavení - Existuje věc, kterou Tomio Okamura nedělal či nedělá dobře? Je ještě něco, co by měl TO na sobě změnit a na čem by měl zapracovat nebo je bez chyb?V

1 0
možnosti
Foto

Nikdo není dokonalý, pane Pátý ;-) Vy ano?

2 1
možnosti
TK

Proč přímá demokracie namá naději (Demokracie jako překážka rozvoje kapitalismu):

http://www.britske-listy.cz/art/66765.html

1 0
možnosti
RK

Na co mám odpovědět? Takhle pitomou diskusi roztahanou na dvacet stránek jsem v životě neviděl. Pokud má někdo na mě nějakou otázku, moc prosím aby jí napsal sem, ne do vlákna které zmizelo z první strany už převčírem. Děkuji.

0 4
možnosti
Foto

Pane Klaudo, je to pro Vás problém si to pročíst? Ach ta pohodlnost některých českých občanů mě nepřestane zarážet... :-/

1 0
možnosti
MP

Slečna LM mi nabídla, že jestli potřebuji něco vědět, mám se zeptat, tak se znova ptám a moc prosím aby odpovědi byli na konkrétní činy a postupy. Nebudu zneužívat její dobroty a budu skromný.

1 - Co pan Okamura prosazuje, zákonnou cestou, za změny, aby se občanům v této zemi dařilo lépe - Návrhy nových zákonů, zrušení těch špatných, změny a úpravy právního řádu a podobně.

2 - Jakým postupem by pan Okamura chtěl to co hlásá z prezidentské funkce, převést ve skutek?

3 - Proč ze senátorské pozice nepředvede co umí a nepočká si na další kolo prezidentských voleb?V

2 2
možnosti
MP

Koukám, že mínusovači už jsou v provozu.

Moc prosím, ujasněte si to, zda mohu pokládat otázky nebo se Okamura má uctívat a jeho stopy zasypávat okvětníma plátkama a chodit se modlit před jeho dům.

0 2
možnosti
VM

Pane Okamura máte zase pravdu. Že někdo píše "hezké ideály" to je jeho problém. Já si myslím, že to nejsou ideály, to je jedna z možných cest jak ven ze současného marazmu. Pravda, profitéři a přisluhovači současného bordelu z toho mají vítr, ale to je také správné. Že z Vás má tolik lidí strach je také logické, ale hlavně správné. Dokazujeto, že na Vašich názorech opravdu něco je. Současné regulace ať vnitřní či ze strany EU jsou spíš jak ze záposníčku RVHP a ekonomice spíše škodí. Žádná z polistopadových vlád neměla větší koncepci než na vlastní volební období, tedy tunelování korupci a vlastní profit. Pro lidi nic. Výsledkem je zlikvidované zdravotnictví, školství, sociální systém, jistoty. Vše naprosto bez dlouhodobé koncepce. A proto Vašemu úsilí fandím.

2 0
možnosti
RK

A znova. Jak se to jeho úsilí projevuje v praxi? Senátor a kandidát na prezidenta. Neexistují snad zbytečnější trafiky pro vysloužilé politiky, jako je právě senát a hrad. Co tam tedy hodlá dělat Okamura? Ten dokonce ani nikdy politikem nebyl.

1 3
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/