Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

taras

2. 8. 2012 14:57
A dodateček,

když nejste schopni, pro svou hlubokou a tragickou nevzdělanost a nedostatek přehledu, odpovědět racionálně, začnete oponentovi předhazovat jeho věk. Je to nemilá kombinace, drzá hloupost, nevábný zjev a absence morálky.

6 0
možnosti
DA

David Adler

2. 8. 2012 15:03
Re: A dodateček,

Mňo, že jsi byl jakýsi vychovatel, vystudovaný v hluboké totalitě, to není opravdu zas tak nějaké vzdělání, kterým by ses tu mohl ohánět a ostatním předhazovat jejich nevzdělanost. :-(

Chtěl jsem ti udělat radost a povídat si ale ty hned začneš prskat, dědku. No nic, chtěl jsem udělat dobrý skutek ale ...

2 0
možnosti
MK

taras

2. 8. 2012 14:38
Drábkova moralitka

by vehnala slzy do očí, kdyby mu ovšem horlivě nepřitakávali ti, kteří tady sami dělají největší hnusárny. A kteří se chovají, jako kdyby byli v salónu pro ošípané.

Generace Husákových dětí je těžce poznamenaná normalizačními poměry, byli vychováváni v těžké přetvářce a amorálnosti (jinak doma, jinak na veřejnosti, jinak ve škole, kdo nekrade, okrádá rodinu), což se nesmazatelně otisklo do charakterů. Takže jim nepřipadá divné lhát, krást, podvádět, podrážet. Viz jejich vysoce postavené protějšky, z nichž snad nejkrásnějším příkladem absence charakteru a křiváctví (včetně vzhledových parametrů) jsou Drobil, Nečas, Drábek, Joch s Římanem atd.

A perfektně se to promítá i do zdejší diskuze. Zatímco ve štvaní, šikanování ve smečce (typické pro bolševiky a haranty sedmdesátých a osmdesátých let) vynikáte, vynikáte také v pomlouvání a v jakési vytelené, běsné euforii, juchání, ale nejste schopni sesmolit věcný a věci znalý komentář na politické téma.

A je velký malér, když pak můžete volit.

8 0
možnosti
DA

David Adler

2. 8. 2012 14:41
Re: Drábkova moralitka

Politické thema? Dědo, nespletl sis dveře?

3 0
možnosti
RK

lemrouch sv. Matouše Přečáply

2. 8. 2012 14:28
Bla bla bla

bla!

1 0
možnosti
RK

lemrouch sv. Matouše Přečáply

2. 8. 2012 14:28
Re: Bla bla bla

Pardon, ten nick není můj, takže se podepisuji plným jménem: Jaromír Petřík, autor blogů o stalkování a kyberšikaně

1 0
možnosti
DA

David Adler

2. 8. 2012 14:08
Když už jste v tak dobrém rozmaru, pane splachovací...

Můžete nám osvětlit, jak to bylo s těmi zakázkami od Minervy? Boženku to mof zajímá. Děkuji.

3 0
možnosti
KJ

Komouš Jaromír

2. 8. 2012 14:10
Re: Když už jste v tak dobrém rozmaru, pane splachovací...

Tohle IP připojení používá více uživatelů. Stačí? ;-D

1 0
možnosti
DA

David Adler

2. 8. 2012 13:20
Shrnutí

Pan (těžko se mi to píše) petřík psal o stalkerech, aniž by tušil, že právě on se tím stalkerem stává. Dostal od pana Hrábě mokrým hadrem přes hubu a zalezl. Bohužel, anžto je splachovací (bezcharakterní), PO CHvíli vylezl a začal opět ňafat. Na to se nabalilo (jak jinak) několik čítankových trollů, jimž vévodí jakýsi uSir humprd, amatérský knoflíkář a alkoholik. O různých "alter ego" petříka jako novačka, fanda, kuba, kulinek, etc. ani nemluvě. Všechny tyto osoby spojuje rudá minulost a nenávist k emigrantům. Já být petříkem (což se, díky bohu, nikdy nestane), zruším blog a v koutku se tiše stydím, případně se alespoň omluvím paní Peldové, Solanové, Medkové, Hraběti a Wendy. A mizím. Bohužel, vím, co jsou lidé petříkotypu zač a vím, že se tak nestane.

Petříku, jste ubohý, zbabělý, záštiplný člověk. Mělo by mi vás být líto ale není. I lidé vašeho typu mohou za úpadek morálky v mé, dosud milované zemi. Nechci vás tady, běžte pryč, zbabělče!

13 0
možnosti
HB

Sinope

2. 8. 2012 13:38
Re: Shrnutí

K nesmyslům a osobním urážkám se paní Katko vyjadřovat nebudu. Že jste mi svým jednáním do slova a do písmene potvrdila pravdivost všech mých článků jsem opravdu nečekal. Jsem přece jen člověk, který se může mýlit, ale ve Vašem případě jsem se nemýlil ani trochu.

14 0
možnosti
W-V

Wendy - vy!íračka...chodeb

2. 8. 2012 11:43
Á, kroupologická ekipa

dorazila na směnu. ;-D Ale protože standardní postup při jakémkoliv trapsu je, že dělají mrtvé brouky, tak se bude jenom doporučovat. Nebo jen hřebíček s kikinou převlíkají kabátky ze skladu nicků, kterej tu mistr hrabě zmiňoval? ;-D

6 0
možnosti
KJ

Komouš Jaromír

2. 8. 2012 11:46
Re: Á, kroupologická ekipa

;-D

3 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

2. 8. 2012 10:04
Virtuální bouře ve virtuálním světě

Trochu tady uniká původní příčina - vztah blogerů a diskutérů. Pokud mluvím za sebe. diskutéry potřebuji. Musí mít volnost a anonymitu. Jenom tak jsou jejich připomínky neovlivněné a mohu je použít při psaní dalších článků. To ale také znamená, že diskutéry musím chránit (pokud to jde), a to i v případě, že s nimi nesouhlasím.

Blogy na iDnes jdou cestou kvantity. Co nejvíc článků, co nejvíc příjmů za reklamu. Uvědomte si to, vy se hádáte a někdo na tom slušně vydělává.

Blogy dělají jak autoři, tak i čtenáři a diskutující. Neberme se zase až tak moc vážně, dělejme si srandu jeden z druhého, ale nesmíme zapomínat na to, že jsme v jedné hospodě. I když sedíme u různých stolů.

18 0
možnosti
KJ

Komouš Jaromír

2. 8. 2012 10:05
Re: Virtuální bouře ve virtuálním světě

R^

0 0
možnosti
DA

David Adler

2. 8. 2012 1:28
Pocta knoflíkáři ze Žďáru alias Jirkovi Pavlíčkovi!

Všimli jste si, co jednorázových nicků, aby na nás mohl reagovat, si zrobil. Mňo, ruční lidová řemeslná výroba se nezapře. Je to skutečný muž z lidu. Pilný a pracovitý. Kdyby nebyl tak sprostý a nepil alkohol, možná by mu těch aliasů stačilo méně. Je to hrdina a moje čekuládka. Jirko - V

10 0
možnosti
LACM

lomihnát a chytrý mustang

2. 8. 2012 8:51
Re: Pocta knoflíkáři ze Žďáru alias Jirkovi Pavlíčkovi!

Skoro bych řekl, že je to tvoje práce, abys to sem mohl nasmolit, hochu.

Žij blaze a buď ščásny.

5 0
možnosti
DA

David Adler

2. 8. 2012 0:46
Tarasi, kde jsi? Složila jsem ti báseň! Poem!

Hovoř s námi kdykoli budeš chtít

ač trochu zapšklý, no,... dědek jsi

lepší aspoň takového starce mít (mýt)?

než ubožáky od adamců ... vítej, tarasi!

3 0
možnosti
L

littlemisssunshine

2. 8. 2012 0:57
Re: Tarasi, kde jsi? Složila jsem ti báseň! Poem!

Opuafila fem to: Hovoř s námi kdykoli budeš chtít MALIKOVA HRANO

ač trochu zapšklý, no, AFGANISTANSKY dědek jsi

lepší aspoň takového PROVENSALSKEHO starce mít (mýt)?

než ubožáky od adamců S KECUPEM ... vítej, tarasi!

4 0
možnosti
BVLNVČ

Bota v lejnu, noha však čistá

2. 8. 2012 0:41
Úžásný holky jsou,

i když v teplákách;-)

0 0
možnosti
M

medvediceCDN

2. 8. 2012 9:36
Re: Úžásný holky jsou,

manžel to taky chtěl reklamovat;-D Ale fandili jsme mohutně, holky byly superR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik