Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LACM

lomihnát a chytrý mustang

3. 8. 2012 12:40
Děti pomalu vstřebávají fakt, že nápad počurat cizí hračky

dostala i druhá parta ...

10 0
možnosti
E

Egerie

3. 8. 2012 15:22
Re: Děti pomalu vstřebávají fakt, že nápad počurat cizí hračky

;-D;-D;-D (míněno obrazně, doufám ;-)...)

6 0
možnosti
FR

Robin Ood legenda Sherwoodu

3. 8. 2012 12:36
Vítězství dobra je tak výrazné, že si dobro ještě líže rány

;-D

8 0
možnosti
MK

taras

3. 8. 2012 11:46
Dosud největší bitva

mezi silami Zla, reprezentovanými restituentními transkami, nickem lejno v botě, Vasko Troubačevem (ono ho to "o" zlobí) a novoyorkskými technickými službami, a silami Dobra na straně druhé, které vedl králík Roger, skončila totálním vítězstvím sil Dobra. Tak to má v pohádkách být. Falešná hra s králíkem Rogerem vám nevyšla, mrzká chátro, a to i přesto, že vás podporovaly síly nečisté v podobě zlé adminské macechy, síly pekelné a rozličná jiná sebranka.

Zdá se, že bez Vladimíra jste jenom poloviční. Na vašem místě bych koupil pugét, upekl tilapii, vybral nějaký opravdu dobrý krabičák (orlík je na to odborník) a šel se pokorně omlouvat. Vladimire, vrať se a vše nám odpusť!

10 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

3. 8. 2012 12:20
Re: Dosud největší bitva

;-D Poslední dobou jsi často bez logiky...ale fakt mne tenhle koment rozebral ;-DR^

1 0
možnosti
P

palič+

3. 8. 2012 11:39
tak

tradiční hru na hodnýho a zlýho policajta by dvakrát za sebou nesežrala ani kapsářka z Nuslí. anbylývybl

2 0
možnosti
DA

David Adler

3. 8. 2012 4:50
Rožerku, jitko ... My víme, že se chceš zastat tatínka!

A to je v pořádku a vážíme si tě za to. Jen to prosím nepřežeň s pitím a vlastní sebestředností. Vyhůhli si Dunning-Kruger efekt. Notabene, on ten tvůj fotr ani za to nestojí. Časem to pochopíš, že je to trojkrup. Je to smutné, ale někdy i tatínkové nejsou tím, čím se zdají... nebo by měli být. Jsme s vaší rodinou.

V

1 0
možnosti
DA

David Adler

3. 8. 2012 2:29
..a co teprv oko estéba - petříka.. to by si ovšem smlslo...

Nějaká klávesnice1 zde označila tento můj příspěvek a humornou slovní hříčku za žalovatelné (překlep to opravdu nebyl, to na rovinu přiznávám). A "smlslo" nemá nic společného s krátkou textovou zprávou. Mohli byste, kolegové, vysvětlit této nevzdělané lůze kolem petříka a rožerka něco o češtině, právech, logice... Já vím, lehké to nebude. Však už sám tím úsilím zmírám. Proto vás žádám. Děkuji.

1 0
možnosti
DA

David Adler

3. 8. 2012 1:54
Kurňa, kde je rožerek & co. To musíte ráno do kolbenky?

Nevíte, že tady v NYC mají uklízečky pré? Je vosum večír a chceme se jít bavit, tančit, zpívat! Rožerku, petříku, to jste nějaký kavalíři, či co? Nechat tu holki takhle vopuštěný.

Katka a Wendy V

1 0
možnosti
L

littlemisssunshine

3. 8. 2012 2:49
Re: Kurňa, kde je rožerek & co. To musíte ráno do kolbenky?

chudinky maly. Oni beztak ti Kroupologove jsou chytrejsi....Oni aspon chodi na zakladnu a probiraji dulezitou kroupologii, zatimco Symca pussies se slizaji na ofcarne a musi kopirovat vyroky jinych. Zadna originalita :-/

4 0
možnosti
FR

Robin Ood legenda Sherwoodu

3. 8. 2012 1:13
Co myslíte....přežije růža vytíračka tuto diskusi?

:-)

1 0
možnosti
DA

David Adler

3. 8. 2012 1:18
Re: Co myslíte....přežije růža vytíračka tuto diskusi?

Asi jo, ona je dobrý soupeř. Kroupa to sice není, ale zaplať bohu za ni. Co bychom taky večeřeli, že? Strava sice ndlá, poněkud stereotypní a hloupá ale lepší, než být o hladu, ne? Až se vyspí z té opice, vrátí se a začne se znovu kývat. O tom nemám POCHyb. Ale taras také nebyl špatný, že?

2 0
možnosti
DA

David Adler

3. 8. 2012 0:45
Uvága! Ne, vlastně úvaha.

Nemůže ona ta rožerek být naše známá kočena kiki korandová? Mluví o sobě v ženském rodě, jakés takés "vzdělání" projevuje.. Ale hrozně se u toho kývá. Navíc se přátelí se starými rudochy petříkem a tarasem... Mňo, krk bych za to nedal.

Kontrolní otázka, rožerku: Kdy vyhořela chat na ofčárně. A kdy ji zrekt.. rekd... rekvírovali? A seď slušně a nekývej se, jo?

3 0
možnosti
EB

tenterhook_willow

3. 8. 2012 0:47
Re: Uvága! Ne, vlastně úvaha.

Ja mam za to, ze ne. btw tady to zas vyzera cudne... dokonce prisla i oblibena klavesnice.

2 0
možnosti
FR

Robin Ood legenda Sherwoodu

3. 8. 2012 0:23
Já jsem kdysi viděl FB profil autorky jedné diplomky

...to vám byla tak ošklivá slečna. Když jsem o tom zmínil v diskusi, sama uznala ten handicap a smazala se. Naštěstí jsem si tu fotografii uložil k pobavení společnosti:-)

3 0
možnosti
DA

David Adler

3. 8. 2012 0:26
Re: Já jsem kdysi viděl FB profil autorky jedné diplomky

Hmm, já asi tuším, která to byla. Ale postavu měla celkem ucházející, ne? Ovšem ohavné tetování.. :-(

2 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik