Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Tuubeen

12. 4. 2011 19:34
Pro kolegyni "o vaše názory nestojíme"

Na osvěžení paměti - když tedy ulhané muslimce tvrdíte, že jste nic takového nepsala...

Re: Nejnovejsi zpravy

Jo jo, manzilkovi by mohli zrusit vizum - a pak supky hupky do Afriky .../31.03.2010 08:00/Až přijdou manželovi zkontrolovat papíry, smíchy se neudržíte./Re: Dneska Diartova porusila kodex blogera i diskutera/Ehm, jste si jistá, že je vhodné, aby muslimka v současné době žertovala o výbušninách? Až vám někdo přijde zaklepat na dveře..., nedivte se. Možná byste měla začít balit, letadlo do Dakaru odlétá každý den./Re: Dneska Diartova porusila kodex blogera i diskutera

(Já) Jo jo, hlásit se to musí... tak jen směle do toho! /Re: Dneska Diartova porusila kodex blogera i diskutera

Už se stalo./... ještě budete se slzou v oku vzpomínat na zlé bílé kolonizátory. Už máte sbaleno?

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

12. 4. 2011 19:35
Re: Pro kolegyni "o vaše názory nestojíme"

Už si vzpomínáte? http://blogovyroman.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A100329_130838_blogidnes&razeni=&strana=1 ;-)

0 0
možnosti
L

luk.p

12. 4. 2011 19:22
Poslední reakce, páč už je to monotónní

Píšu poslední reakci s konstatováním, že ta reagující žena je hnána pohnutkami, které jsou bůh ví jaké a její argumentace je velmi primitivní a jednostranně(což je pochopitelné) orientovaná. Je to můj pohled. K tomu, co si myslím o tom článku a vůbec vzoru uvažování imigranta jsem psal již níže. Všechny lidi halt nelze přesvědčit logickým argumentem o tom že 1 + 1 jsou dvě a vždycky vám vysvětlí, že to jsou 3, protože 1), 2) 3) atd.....Ale vždyť to známe z každodenního života.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

12. 4. 2011 19:29
Re: Poslední reakce, páč už je to monotónní

Přijímám vaši demisi s úlevou. Podle mně prostě k integraci patří i minimálně částečné přijetí žebříčku hodnot, a navíc nemůžu pochopit, proč by měla vadit generalizace směrem k Čechům, když nevadí směrem od Čechů. (Kdyby stejně vášnivě čtenáři psali "všichni nejsou stejní, přece!" pod blogy o zločinných cikánech nebo o imigrantech na sociálních dávkách, chápala bych a snad se i omlouvala.) Takže kajícně přiznávám, vážně nevěřím, že mě nějaký logický argument může přesvědčit, že jednou je 1+1 dvě a jindy je 1+1 sedmnáct.

0 0
možnosti
APE

Amanita phalloides erectus

12. 4. 2011 18:47
***

je to jako na z filmu Na samotě u lesa. Děda Komárek si k sobě nastěhoval pražáky. Ty mu tam chtěli pokácet švestku. Děda jim vysvětlil, že švestka se kácet nebude. Pražák jen procedil, jen počkej až to tu bude naše ! Navíc jim děda překážel, koza jim jedla buchty, slepice kadily v síni atd. Ale až to bude pražákůl tak tam bude po jejich.;-)

A co jsem tím chtěl říct ? Nic, je to jen takový pokus.

0 0
možnosti
OVNN

o vaše názory nestojíme

12. 4. 2011 18:57
Re: ***

Tak tak, odpověděl jste za autorku na otázku, proč hnuslim netáhne jinam.

0 0
možnosti
MP

Maara

12. 4. 2011 18:37
kéž by

Kdyby Muslimové pouze kradli barvu v práci, to by bylo na světě krásně a bezpečno!

0 0
možnosti
KS

kars

12. 4. 2011 18:24
Smutná realita

I když asi trochu zveličená. Alespoň já se tak často s těmito projevy nestřetávám, spíš vyjímečně (ale je pravda, že vůči mnohému už jsme tu asi otrlí). Nebo že by to bylo lokalitou? Na východní Moravě je docela fajn, v Praze se také setkávám spíš se slušnými lidmi...

A ten chudák nigerijský křesťan mne pobavil (nemyslím to ve zlém, považuji se také za křesťana a s jedním Nigerijcem jsem bydlel během studií na pokoji), ta prodavačka to nejspíš myslela v dobrém... :-) Chudák, měl smůlu. Ač je mi ho líto, musel jsem se smát.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

12. 4. 2011 18:30
Re: Smutná realita

V Praze to je, mám dojem, co do výskytu takových excesů, lepší (myšleno - zažili jsme jich tu méně) než v Brně, odkud  většina těch příhod je.

Příhoda s nigerijským křesťanem tu opravdu byla jako bizarnost pro zasmání, ne jako doklad příšerného rasismu a xenofobie, jak už ji tu diskutující také pokoušeli interpretovat.

0 0
možnosti
KH

Tobinka

12. 4. 2011 18:15
proč tu je

Mám drobnou otázečku. TAK PROČ TADY ŽIJE, když je to tu tak hrozný?  

0 0
možnosti
OVNN

o vaše názory nestojíme

12. 4. 2011 18:17
Re: proč tu je

Hnuslimka odpoví, že po tom Vám nic není.

0 0
možnosti
M

milan16647

12. 4. 2011 18:05
Vy

Vy to máte jednoduchý.Manžel si omotá bombu kolem těla a je po problémech.:-)[>-]

0 0
možnosti
KS

kars

12. 4. 2011 18:14
Re: Vy

Koukám, že Vy to máte také jednoduché (mám na mysli myšlení, po přečtení pár Vašich příspěvků) :-/Rv

0 0
možnosti
OVNN

o vaše názory nestojíme

12. 4. 2011 18:05
Autorka opět hnuslimsky kličkuje a lže

Nejnovější argument je, že když její hnuslim nemá právo kritizovat Čechy, nemají Češi právo kritizovat hnuslimské teroristy.

Rozdíl je v tom, že články kritizující hnuslimy nepíšou imigranti v sedící v hnuslimských zemích. Ještě jednou: když se tomu Vašemu hnuslimovi v ČR nelíbí, má dvě možnosti 1) odletět prvním letadlem 2) kušovat a být rád, že tam může být.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

12. 4. 2011 18:09
Re: Autorka opět hnuslimsky kličkuje a lže

Aha, takže muslimové (a všelicí jiní cizinci) mimo ČR mají plné morální právo tvrdit, že Češi jsou bez výjimky zloději a sprosťáci?

Nejnovější argument je, že když zdežijící muslim nemá právo kriticky hodnotit morální stav české společnosti, ve které vychovává děti, aby náhodou někoho neurazil, měl by mít na druhou stranu nebýt "urážen" podobnou "kritikou. (Teroristy máte na mysli jako protiváhu k těm zlodějům?)

0 0
možnosti
D

Draggo

12. 4. 2011 16:09
No dobre,

tak at takovy musulman tahne odkud prisel. Na rezani hlav zaziva si tu zvykat nechceme!:-P

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

12. 4. 2011 16:13
Re: No dobre,

Ano, přesně tohle bylo myšleno. :-)

0 0
možnosti
JS

Ne čech

12. 4. 2011 15:14
Taky jsem pristehovalec

Su z Ruska. Ziji tady uz vic jak 10 let a snazim se integrovat jak to jde. Ze integrovat se znamena zacit krast a nadavat mi prijde jako naprosta blbost. Treba rozdil mezi integrovanym romem a neintegrovanym se pozna prave podle toho, ze ten prvni maka, planuje budoucnost nejenom sebe ale taky svych deti a nerve v saline.

Ja, jakozto integrovany rus, umim plynule cesky, nedostal jsem za tech vic jak 10 let tady ani korunu soc. davek (pracuji v IT) a snazim se byt stejne ohleduplny jak vetsina ceskych obcanu kolem mne. V porovnani s Ruskem prave ta ohleduplnost vuci neznamemu "souputniku" je neco, co clovek z vychodu vsimne jako jednu z prvnich veci. At uz se to projevuje v tom, ze urednik v cizinicke policii se na tebe diva jako na cloveka a ne jako na otravneho kriminalnika, ktery neco po nem chce, nebo v tom, ze cesi stoji na semafore na cervenou i kdyz auto je este daleko a mohli by to prebehnout.

Ze muslimove nekradou? Pitomost. Je tam stejan korupce jako vsudu, neli vetsi.

0 0
možnosti
JT

ignacius01

12. 4. 2011 15:18
Re: Taky jsem pristehovalec

R^

taky si myslim ze slusny lidi se domluvi - popravde jsou mi sympatictejsi integrovani cizinci s kterymi nejsou problemy (a je opravdu zajimavy a dobry s nimi mluvit a travit cas), nez leckteri nasinci, kteri se chovaji jako burani. diky za vas nazor - jsem rad ze jste tadyR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2934x
Láska nedává nic než jen sebe a nebere nic, co sama nemá.
Lásce nic nepatří, ale ani ona nikomu nepatří.
Lásce totiž zcela stačí samotná láska.
Milujete-li, neměli byste říkat "Bůh je v mém srdci", ale raději říkejte "Já jsem v srdci Boha."
A nemyslete si, že lásce můžete určovat směr, protože láska, pokud jí stojíte za to, určí směr vám.
(Džibrán Chalíl Džibrán, Prorok)