Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bastianka

8. 7. 2010 10:36
Pro oslíka

vy si své zákazníky nemůžete vybrat???

0 0
možnosti
O

oslik

8. 7. 2010 10:44
Re: Pro oslíka

Já se svými zákazníky uzavírám dohody, které jsou rovnocenné uzavřenému klubu. Neprodávám žádný krabicový soft. Když jsem kdysi nabízel krabicový soft, musel jsem logicky brát ohledy na jejich přání.

0 0
možnosti
M

mira778

8. 7. 2010 10:24
at je povoleny krome vrazdy

 nasili a kradeze vsechno. porad jenom nejaky omezeni.

0 0
možnosti
O

oslik

8. 7. 2010 10:45
Re: at je povoleny krome vrazdy

Proč chcete omezovat vraždy? Když neomezovat, tak hezky důsledně, ne nějak polovičatě, jak se vám to zrovna líbí.

0 0
možnosti
EK

Deleter

8. 7. 2010 9:58
---

Obtěžuje vás kravál? Nechoďte na diskotéky.

Obtěžuje vás zápach hranolek? Nechoďte do fast foodu.

Obtěžují vás zpocení lidé? Nechoďte do posilovny.

Obtěžuje vás kouř? Nechoďte tam, kde je kouření povoleno.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 7. 2010 10:06
Re: ---

R^

ještě bych někdy dodal......Obtěžuje tě blbost? Nelez na blog...;-D (čímž teď nemyslím ani autora......prostě takový doplněk)

0 0
možnosti
RB

TarasBulba

8. 7. 2010 9:53
Neumím číst a nerozumím

Kouření je špatnost, nemravnost a zvrhlost, proti které se postupuje příliš benevolentně (všichni víme proč). Ovšem agitka tohohle ražení zavání spíš exhibicionismem než jakoukoliv argumentací. Zařaďte mě mezi hňupy, kteří Vaši jiskrnou a vtipnou nadsázku nepochopili. Ani bych nechtěl pochopit.

Prdíte doma v obýváku ? Tak se tam klidně i vy.erte...

0 0
možnosti
B

bastianka

8. 7. 2010 9:41
Připadá vám mravné

diktovat majiteli, jak má se svým majetkem nakládat? To už tady bylo, vážení ... BS

0 0
možnosti
O

oslik

8. 7. 2010 9:46
Re: Připadá vám mravné

V případě, že tím způsobí někomu újmu, pak samozřejmě ano. Pokud tím nikomu nezpůsobuje újmu, pak si může dělat co chce.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 7. 2010 9:19
pohled kuřáka

osobně si umím klidně představit, že budu chodit před vchod pokecat s ostatními kuřáky a zákaz bude všude. Já sám s tím problém nemám. Větší problém mám s myšlenkou, že za majitele restaurace má rozhodovat nějaký úředník. Princip majitel vlastní + rozhoduje + nese následky rozhodnutí....je mi přednější než tupá byrokracie nějakého chytráka.....rozhodovat o majetku druhého "pro blaho lidu", to už tu jednou bylo.

Takže za mě Rv:-P

0 0
možnosti
P

papaya.

8. 7. 2010 9:28
Re: pohled kuřáka

Vjedno letní kukuč :)

0 0
možnosti
P

papaya.

8. 7. 2010 9:19
je tu dnes něco nového ?

jaké je přibližné skore ? :-)

0 0
možnosti
J

jeliman

8. 7. 2010 8:49
Tak, milí kuřáci, můžete mě klidně pranýřovat.

Je mi to srdečně jedno... Tak milý nekuřáku, můžeš jít do kuřácké hospody a agitovat tam. Pokud tě majitel rovnou nevyhodí, bude jim tvoje žvanění srdečně jedno.

0 0
možnosti
K

kay2

8. 7. 2010 8:39
Kuřácká demagogie

Vážení kuřáci, dovolte abych připomněl několik málo argumentů proti kouření ve veřejných prostorách: 1) kouří třetina lidí - proč se má přizpůsobovat většina? 2) kouření je prokazatelně zdraví škodlivé - proč se mají přizpůsobovat ti zodpovědní? 3) kouření nepřináší absolutně nic pozitivního - proč by měl kuřák mít vůbec nějaká práva? 4) kuřáci jsou parta bezohledných individuí, která prosazuje svou hodně hloupou zálibu na úkor ostatních - co je na tom civilizovaného? 5) všichni chceme aby to kolem nás vypadalo hezky - kromě kuřáků. Všude poházené vajgly, v parcích napliváno před lavičkami, smrad, hnus... Je toho mnohem víc, ale hlavní je že kouření je naprosto iracionální, hloupé a nesmyslné. Drogy člověka na chvíli rozveselí nebo odnesou z reality. Chlast taky. Adrenalinové sporty přináší vzrušení, "perverzní" choutky někoho vzruší. Kouření nemá ani jediný pozitivní aspekt...

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

8. 7. 2010 8:47
Re: Kuřácká demagogie

vetsina se nemusi prizpusobovat ... pouze ta vetsina bude vyhledavat takove podniky, kde je proste koureni zakazano. ja take vyhledavam autosalony jedne konkretni nejmenovane znacky, presto bych si nikdy nedovolil tvrdit, ze se tim nejak prizpusobuji ostatnim. pokud je koureni skodlive, necht stat zakaze vyrobu, prodej a konzumaci tabakovych vyrobku generalne ... dokud tak neuvcini (a on tak neucini), tak je koureni sice skodlive, ale legalni. koureni kurakum neco pozitivniho prinasi ... jestli prinasi i ostatnim, to je irelevantni. muj zpusob traveni volneho casu take neprinasi nic pozitivniho pro ostatni, ale jenom pro me ... presto se zatim nenasel nikdo, kdo by chtel muj konicek zakazovat. kuraci neprosazuji svoji zalibu na ukor ostatnich (ne v mistech, kde je koureni majitelem povoleno) - proste majitel podniku se specializuje na jednu skupinu zakazniku, coz dela prakticky kazdy podnikatel. bod pet - souhlasim, ale to se netyka kurackych hospod, kam nekurak preci nepoleze.

0 0
možnosti
B

bezsvobodynejsinic

8. 7. 2010 8:34
nadpis

více než dobrý, čtenost zaručena. Obsah demagogie.

0 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli