Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

echo.3

14. 1. 2010 21:50
Pravidla a kodex

Pravidla? Proč ne. Jen by měla platit spravedlivě pro všechny stejně. I pro některé blogery, kteří často porušují kodex a mnozí z nich vystupují na blogu pod anonymními nicky a neštítí se napadat i své čtenáře a diskutéry. Jenže, to redakce často nevidí nebo většinou vidět nechce. 

Nebo se mýlím? Myslím, že ne.

0 0
možnosti
MH

hamsa1

13. 1. 2010 13:46
Sbírat dukáty ?

Zapomeňte. Sbohem iDnes.cz

0 0
možnosti
H

harcer

6. 1. 2010 15:20
Hovado patří do chlíva

Pokud mě ale vymažou za to že napíši že mně cikáni nebo i někdo jiný okradl,nebo že vláda si nezaslouží ani korunu za to že republiku vytunelovali a přivedli ke krachu nebo že lumpové kteří nás okradli (npř.o byty)Jsou prezentováni jako poctivý podnikatelé,potom tu platí zákony-cenzúra které zavedl už s.Gottwald.

0 0
možnosti
XX

Tajné

19. 12. 2009 14:25
Výborný nápad.

Výborný nápad.

0 0
možnosti
A

anti-anti

6. 12. 2009 6:30
Kodex diskutéra

Kodex popírá hned svůj první bod:

Smyslem diskuse je svobodné vyjadřování a výměna názorů. Její obsah nechceme cenzurovat, ale existují jistá zákonná opatření omezující obsah příspěvků.

Ke svobodnému vyjadřování  patří i zveřejnění volně přístupných informací včetně třeba e-mailu na cenzora aby se ho lidé mohli zeptat proč jim smazal ten a ten konkrétní příspěvek. I to však je bráno jako závadný příspěvek i když neobsahuje žádnou vulgaritu nebo rasistický útok apod.

0 0
možnosti
OS

oldstl

2. 12. 2009 22:34
SBÍRÁNÍ BODŮ JE PROJEV OBAV A NEDŮVĚRY K DISKUTUJÍCÍM.

NIKDO BY NEMĚL BÝTI VULGÁRNÍ-SPROSTÝ. TAKOVÉ PŘÍSPĚVKY JE NUTNO MAZAT. ALE KAŽDÝ MÁ JINÝ PRÁH SLUŠNOSTI.

NAŠE POLITICKÁ "OLIGARCHIE" JE NEJEN VULGÁRNÍ, ALE PŘÍMO SPROSTÁ ZA PENÍZE DAŃOVÝCH POPLATNÍKŮ NA VEŘEJNÝCH SHROMÁŽDĚNÍCH I V MEDIÍCH.

ČLOVĚK KTERÝ CTÍ ZÁKONY KNIHY knih MŮŽE ŘÍKAT PRAVDU SLUŠNĚ A PŘESTO NĚKTEŘÍ RÁDOBY POLITICI SE BUDOU CÍTIT URAŽENI.

ŽE SAMI URÁŽÍ OBČANY TO UŽ NIKOHO Z MEDIÍ NEZAJÍMÁ. CENZURA NENÍ NIC NOVÉHO POD SLUNCEM. PSÁT JE NUTNO KOREKTNĚ A PRAVDIVĚ. POKUD SI STĚŽUJÍ LIDÉ PODOBNÝCH CHARAKTEROVÝCH VLASTNOSTÍ JAKO JE RENÉ PELÁN A MAJÍ PODSTANÝ VLIV VE VAŠÍ REDAKCI, TAK URČITĚ BUDETE MUSET CENZUROVAT I SLUŠNÉ- PRAVDIVÉ PŘÍSPĚVKY.

JISTĚ SE BUDE CENZURA PŘITVRZOVAT, S ROSTOUCÍ NESPOKOJENOSTÍ OBČANŮ. NEBOŤ ŽÁDNÝ TISK ČI VEŘEJNÁ MEDIA NEJSOU NEZÁVISLÁ. ZÁVISÍ NA FINANČNÍCH PROSTŘEDCÍCH  TĚCH, KTEŘÍ JIMI DISPONUJÍ. KLIDNĚ PROVÁDĚJTE CENZURU, NEBOŤ JISTĚ NECHCETE PŘIJÍT O CHLÉB VEZDEJŠÍ U SVÝCH CHLEBODÁRCŮ. KDE VŠAK JE ZMĚNA PROTI MINULOSTI?

0 0
možnosti
KV

Chunky70

4. 12. 2009 10:27
Re: SBÍRÁNÍ BODŮ JE PROJEV OBAV A NEDŮVĚRY K DISKUTUJÍCÍM.

nikdo by neměl psáti "kapslokem" :-DDDD

0 0
možnosti
C

cirrus70

30. 11. 2009 17:08
Cenzura?

 Vážená redakce,

 Přivítal jsem Vaši ochotu a snahu zvýšit úroveň diskuzí. Vážně, mnohdy byly přízpěvky čtenářů příšerné. Doufám jen, že ve Vaší redakci nenastoupila cenzura.

0 0
možnosti
Z

zubokleštič

26. 11. 2009 15:56
vulgarismy

Také Jan Werich říkal "stará" slovíčka, protože některé takzvané vulgarismy jsou velice staré. Navíc se jejich náboj mění v čase, tudíž je jeho posouzení subjektivní. V pohádce Boženy Němcové O kohoutkovi a slepičce (kterou čteme dětem) je svině jako běžné slovo. Bude proto můj příspěvek do diskuse smazán? V uměleckém slohu jsou přípustné všechny prostředky. Proč ne v diskusi? Obávám se, že cenzoři nejsou o mnoho vzdělanější, než někteří autoři píšící bláboly, které nic nového neřeknou, a ještě obsahují faktické chyby, a jak praví klasik: "Chlap je vás ochoten stíti či pověsiti, a rozhodne se jen podle toho, jak se vyspí". Připomíná mi to Haškovu předmluvu ke Švejkovi, jak by někteří chtěli, aby celá republika, včetně hostinského Palivce, mluvila podle Gutha - Jarkovského.

0 0
možnosti
D

DveSedmickyPlusWhite

14. 1. 2010 16:09
Re: vulgarismy

no ježišmarja, to snad nemůžete myslet zcela vážně, takže když někoho budu nazývat volem, tak ho neurážím, ale odvolávám se na tradice? Sprosté slovo, jak ho známe dneska, sprostým slovem zůstane.

Snad tohle opatření pomůže.

0 0
možnosti
RK

BearBoy

24. 11. 2009 16:26
Zajímavý filtr

Uvidíme, nakolik dukátová strategie odradí ty, kteří opovrhují kodexem. Obávám se, že cestu si najdou již jen proto, aby ukázali, že je nikdo nijak omezovat nebude.

0 0
možnosti
VB

Baud

19. 11. 2009 9:16
Trochu souhlas

I když zase kdo bude kontrolovat cenzora? Jednou jsem si dovolil napadnout nedotknutelnost pana Havla a byl jsem též smazán?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.