Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Schwarzenbergova kaťata plní Brusel, Berlín a Bilderberg (NWO)

Ne dosti, že ministr zahraničí vyplísnil svého předsedu vlády. On na jeho adresu ještě před televizními kamerami přidal, že plná kaťata nejsou politika.

 

Měl by si to uvědomit především sám. Respekt k vnitřním poměrům jiných suverénních států plnými kalhotami není, nýbrž jde o respekt ke svobodě. Přece: nedělejme druhým to, co bychom neradi, aby oni činili nám. Tohle platí tehdy, pokud vnitřní věci neurčuje nějaká cizí mocnost. Ta však určitě Rusům Putina nevnutila a Číňanům jejich vlastní – pohříchu úspěšný – model neexportovala.

Plnými kaťaty však je permanentní předklon před Bruselem, Berlínem a částečně i Paříží, který právě Schwarzenberg dnes a denně předvádí. Tady už jde o tu cizí moc, která naše svobodné rozhodování determinuje. Naše lidská práva jsou ukrácena o právo, aby domácí volby rozhodovaly o směřování domácí politiky. Aby politici hájili národní zájmy stejně urputně, jako to nepokrytě na náš úkor činí velké státy.

Chceme-li mít právo na takovou suverenitu, nesmíme ji upírat druhým státům, natož mocnostem. Nějakým poštěkáváním nic nezískáme, naopak poneseme hospodářské důsledky. A nelze nemít na paměti ani to, že bychom měli mít korektní vztahy se všemi velkými hráči, pokud tedy budou respektovat naši suverenitu. Není lepší garance bezpečnosti, než aby všechny velmoci měly v České republice hospodářské zájmy a investovaly u nás. I obchod může dělat přátele a vychovávat k respektu a ke svobodě, na níž skutečný trh stojí.

Nechce se mi tady vracet, ke všem škodám, které servilita Schwarzenberga způsobila a které na svém blogu průběžně komentuji. To už tak bývá: oč je méně loajální ke svému prezidentovi a premiérovi, o to je devótnější navenek.

Ale chtěl bych připomenout jednu záležitost, bratru za 350 miliard korun. Jedná se o onen Evropský stabilizační mechanismus (ESM), který prolamuje základní princip EU, že si hospodaří každý stát za své. Tento neodvolatelný „solidární“ závazek prolamuje dokonce i proradně přijatou Lisabonskou smlouvu. Tady vidíme, kam nás za aktivní pomoci Schwarzenberga chtějí salámovou metodou dostat. Do úplného politického, hospodářského a finančního područí.

Scwarzenberg s Vondrou hrozili, že pokud ESM neprodleně nepřijmeme, že se s námi Merkelová nebude do té doby ani bavit. Ó jaká hrůza! Málo se však ví, že na rozdíl od nás Německo tento šílený nástroj dosud nepřijalo. Pokud se nemýlím, tak teprve dnes má o něm rozodovat Ústavní soud v Karlsruhe. Že bychom tam poslali svého velvyslance, jenž by tamnímu předsedovi objasnil, jak mají hlasovat? Tím narážím na situaci, kdy před rozhodnutím našeho Ústavního soudu o Lisabonské smlouvě přijal Rychetský německého velvyslance. Myslí si Schwarzenberg, že by to bylo v opačném gardu možné?

A přidám další aktualitu. Je všeobecně známo, jak Schwarzenberg adoruje Kosovo s jeho zločinným vedením. Neštítí se podávat si ruce s drogovými mafiány, podle všeho také masovými vrahy, vesměs musulmanského založení. V neděli však  informoval v srbský žalobce pro válečné zločiny Vladimir Vukčević o děsivých praktikách odebírání lidských orgánů a o obchodování s nimi, jak je přiznal očitý svědek:

„Dali mi skalpel. Začni, nemáme moc času“, citoval rozkaz svého nadřízeného svědek. „Položil jsem svou levou rukou na jeho hruď a začal jsem řezat (...) krev začala stříkat (...) Nevím jestli umřel, nebo omdlel (...) Když jsem začal řezat, on začal řvát a prosil nás, abychom ho nezabíjeli. Potom ztratil vědomí. Nevím vlastně, jestli omdlel, nebo umřel. (...)  Řekli mi, abych udělal další horizontální řez dole (...) třetí řez bylo třeba udělat nahoře, ale to už udělal lékař, protože viděl, že se mi třese ruka a že ztrácím hlavu (...) Mezi oběma lékaři došlo k hádce, protože jeden zapomněl nůžky na přeštípnutí žeber (...) Nabídl jsem jako nástroj svůj bajonet a pod vedením lékaře přesekl žebra oběti. Potom jeden z lékařů ponořil svoje ruce do hrudi oběti, roztáhl ji a otevřel.“

Svědek dále detailně popsal, jak přeťali tepny a jak vzal do rukou srdce, které ještě tepalo. Srdce bylo uloženo do bedny pro transport orgánů a poté odvezeno autem na letiště v Tiraně. Tam ho od povstalců převzali vojáci albánské armády. Bedna se srdcem byla podle svědka předána "cizinci", který s ní nastoupil do malého soukromého letadla s tureckou vlajkou. Do obchodů s orgány byl údajně zapleten i kosovský premiér Hashim Thaçi. (zdroj lidovky.cz)

Je vidět, jak Schwarzenbergovi, tomuto exponentovi z lóže Bilderbergu, leží na srdci lidská práva. K jeho kalhotám bych nerad přičichl. Ale také Nečas si musí uvědomit, že to je ministr zahraničí jeho vlády. A ta potom smrdí celá...

 

Autor: Dušan Streit | středa 12.9.2012 11:09 | karma článku: 41,57 | přečteno: 5051x
  • Další články autora

Dušan Streit

Další zákeřná sketa – Viktor Nárožný

Nevím, jestli se jedná o alter ego Leo Wolfa nebo o reálného zákeřného fízla, který pomlouvačně kydá špínu s cílem mě znevěrohodnit.

27.3.2014 v 14:12 | Karma: 11,77 | Přečteno: 5379x | Diskuse| Hyde park

Dušan Streit

Atomová Julia by z vozíčku ubránila Krym

Na Bělehrad! Tato scéna Švejka mávajícího berlí na kolečkovém křesle se mi vybavila poté, co byl zveřejněn odposlech telefonátu Tymošenkové s bývalým místopředsedou ukrajinské bezpečnostní rady Šufryčem.

27.3.2014 v 12:03 | Karma: 42,49 | Přečteno: 4002x | Diskuse| Politika

Dušan Streit

Totalita protektorátní byla ještě zrůdnější než komunistická

Německá okupace byla horší než sovětská. A člen KSČ, který z ní po Listopadu vystoupil, aby dělal politiku jinde, je hoden většího opovržení než dnešní člen KSČM.

26.3.2014 v 11:32 | Karma: 44,06 | Přečteno: 8113x | Diskuse| Politika

Dušan Streit

Ministryně Válková, omluva zdaleka nestačí!

Tato předlistopadová členka KSČ, trvale bydlící v bavorském Pasově, která byla ještě v roce 2011 vedoucí katedry na plzeňských právech, jež sama získala profesuru na tak „prestižní“ univerzitě, jako je trnavská, se nikdy neměla stát českou ministryní, navíc v resortu spravedlnosti.

25.3.2014 v 12:02 | Karma: 38,45 | Přečteno: 2540x | Diskuse| Politika

Dušan Streit

Divadelní ministr obrany vs normální pán. Vadí ještě komunista víc?

V jídelně máme televizi a já mám hloupý zvyk při obědě přes protesty svého staršího syna pouštět ČT 24. A tak v neděli většinou vidím kousek Otázek Václava Moravce. Nemám ho rád, nedívám se cíleně, takže nevídávám začátek ani konec.

24.3.2014 v 11:15 | Karma: 43,15 | Přečteno: 4594x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Koalici rozdělují výše daňové slevy na poplatníka i výpověď bez udání důvodu

23. dubna 2024  14:33,  aktualizováno 

Rozpory ve vládní koalici u zásadních věcí přibývají s blížícími se volbami, ale i kvůli tomu, že...

Narušitelé jsou všude. Čínská rozvědka přitvrzuje, chlubí se i českým zářezem

23. dubna 2024

Premium Čínské tajné služby v posledních letech posilují svůj vliv a nebojí se ani prezentace na sociálních...

Sami máme málo. Evropa váhá nad systémy protivzdušné obrany pro Ukrajinu

23. dubna 2024  19:53

Mnohé evropské státy včetně Francie nejsou ochotné zříci se ve prospěch Ukrajiny svých...

Ursula von der Leyenová přijede v rámci předvolební kampaně do Prahy

23. dubna 2024  19:38

Šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová přicestuje v úterý 30. dubna do Prahy. V rámci...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...